Menu:
Subsidie isolatieglas
Home > Isolatieglas > Subsidie isolatieglas

Profiteer van de ISDE Subsidie op HR++ glas

Wilt u gaan verduurzamen? Profiteer dan nu van de ISDE subsidie op isolatieglas.

Vanaf 2023 is het mogelijk om subsidie te krijgen wanneer u slechts één isolatiemaatregel heeft getroffen. In dit geval krijgt u 15% van de investering als subsidie terug. Wanneer u isolatieglas combineert met een andere maatregel ontvangt u een maximale subsidie tot ongeveer 30%.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Waarom boer glas?

Boer Glas heeft een team van professionele glaszetters die hun vak perfect verstaan.

Boer Glas ontzorgt. Wij zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk een noodvoorziening wordt getroffen.

Heeft u speciale wensen? Dan bent u bij Boer glas aan het juiste adres

Waarom verduurzamen?

De gas en energiekosten zijn het afgelopen jaar enorm gestegen, waardoor het isoleren van uw woning nog belangrijker is geworden om de kosten te besparen. Het vervangen van enkel of oud dubbel glas voor HR++ glas of triple glas is absoluut het overwegen waard. De isolatiewaarde van HR++ glas of triple glas is namelijk vele malen hoger dan bij oud dubbel glas of enkel glas. U zal dus zeker verschil merken in het comfort, maar ook in de lagere energiekosten. Daarnaast kunnen de werkzaamheden vaak al binnen 1 dag uitgevoerd worden, waardoor u na 1 dag al een beter geïsoleerd huis kan hebben.

Boer glas helpt bij uw subsidie aanvraag

Bij advies over het aanvragen van subsidie kan u terecht bij Boer Glas of bij uw gemeente. Wij helpen u graag in het traject van het aanvragen van de subsidie.

 

Voorwaarden

Wanneer u ervoor kiest om uw oude beglazing te vervangen voor HR++ glas of triple glas dan zijn er nog enkele voorwaarden waar u aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Wanneer u na 2 april 2022 één isolatiemaatregel heeft getroffen krijgt u vanaf 2023 15% van de investering terug als subsidie.

Indien u twee isolerende maatregelen heeft getroffen krijgt u 30% van uw investering terug als subsidie.

Andere isolatiemaatregelen naast isolatieglas zijn: gevelisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, zolder/vlieringvloer, vloerisolatie, bodemisolatie, een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op het warmtenet. 

Een andere voorwaarde is dat er minimaal 8m2 glas wordt vervangen. Daarnaast geldt voor HR++ glas een U-waarde van ten hoogste 1.2 en voor Triple glas geldt een U-waarde van ten hoogste 0.7. 

U komt alleen in aanmerking voor de subsidie als u HR++ glas of Triple beglazing laat plaatsen ter vervanging van de oude beglazing in de bestaande thermische schil. 

Deze tevreden
klanten ging u voor

Boer Glas heeft een team van professionele glaszetters die hun vak perfect verstaan. Geweldige service, echt vakwerk.

Jan Jansen

Benieuwd naar alle in's en out's van glas?

Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen,