Menu:
Glazen wand
Home > Interieurglas > Glazen wand

Glazen scheidingswand kantoor

Wilt u voor uw bedrijf verschillende kantoorruimtes inrichten? Dan zijn glazen scheidingswanden zeker een goede optie. Door het plaatsen van glazen scheidingswanden behoudt u optisch meer ruimte en veel lichtinval. Om het comfort van de werkplekken te bevorderen plaatsen wij ook glazen scheidingswanden met een akoestische folie. 

Hierdoor wordt het geluid in de omgeving gedempt en kan uw personeel rustig doorwerken. Naast dat glazen scheidingswanden op zich al erg mooi zijn hebben wij bij Boer Glas ook diverse design opties voor uw kantoor interieur. Zo plaatsen wij glazen scheidingswanden met een zwart aluminium kader waardoor u een prachtige staal look creëert. 

Naast blank glas hebben wij ook glazen scheidingswanden in grijs en brons glas. Voor extra privacy in een kantoorruimte hebben wij ook folies. Deze zijn verkrijgbaar in diverse designs, maar kunnen ook op maat gemaakt worden met uw eigen bedrijfslogo. Benieuwd naar hoe Boer Glas uw bedrijfspand kan optimaliseren? Neem contact met ons op en wij zullen u persoonlijk adviseren.

Waarom boer glas?

Boer Glas heeft een team van professionele glaszetters die hun vak perfect verstaan.

Boer Glas ontzorgt. Wij zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk een noodvoorziening wordt getroffen.

Heeft u speciale wensen? Dan bent u bij Boer glas aan het juiste adres

Benieuwd naar alle in's en out's van glas?

Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats, waar we onder andere de volgende bewerkingen kunnen uitvoeren: boren, zagen, lijmen en polyslijpen (vervaardigen van mooie randen aan glas). Neem contact met ons op, om de vele (maatwerk) mogelijkheden door te spreken.