Menu:
Glasschade
Home > Isolatieglas > Glasschade

Glasschade

Is uw ruit kapot door bijvoorbeeld een ongeluk of inbraak? Bij Boer Glas zorgen wij dat er zo snel mogelijk een noodvoorziening wordt geplaatst zodat de situatie niet meer gevaarlijk is. 

Waarom boer glas?

Boer Glas heeft een team van professionele glaszetters die hun vak perfect verstaan.

Boer Glas ontzorgt. Wij zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk een noodvoorziening wordt getroffen.

Heeft u speciale wensen? Dan bent u bij Boer glas aan het juiste adres

Thermische breuk

Heeft u een thermische breuk? Geen paniek! Een thermische breuk is namelijk niet gevaarlijk, maar het glas moet wel vervangen worden. Een thermische breuk ontstaat door grote temperatuurverschillen tussen de buitenlucht en het glas. Een thermische breuk is vaak te herkennen aan een breuklijn die begint aan de rand van het glas. 

Lekke isolatieruit

Ziet u vocht of condens tussen de glasbladen van uw isolatieruit? Dan is deze ruit lek. Bij een lekke isolatieruit laat de afstandshouder van het glas los waardoor vocht tussen de glasbladen kan komen. 

Is deze ruit door ons geplaatst en nog geen 10 jaar oud? Dan valt deze onder de garantie. Dan zullen wij deze kosteloos vervangen. 

Door ons

opgeleverde projecten

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben op het gebied van isolatieglas? Bekijk hier onder een aantal van de door ons opgeleverde projecten.

Deze tevreden
klanten ging u voor

Boer Glas heeft een team van professionele glaszetters die hun vak perfect verstaan. Geweldige service, echt vakwerk.

Jan Jansen

Benieuwd naar alle in's en out's van glas?

Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats, waar we onder andere de volgende bewerkingen kunnen uitvoeren: boren, zagen, lijmen en polyslijpen (vervaardigen van mooie randen aan glas). Neem contact met ons op, om de vele (maatwerk) mogelijkheden door te spreken.