Isolatieglas

 

Voor het juiste advies met betrekking tot isolatieglas bent u bij Boer Glas op het juiste adres.

Wat is isolatieglas?

Isolerend dubbel glas bestaat uit twee glasbladen. Tussen die twee glasbladen zit een tussenruimte (spouw) die gevuld is met droge lucht.

Bij isolatieglas wordt het warmteverlies van de ruit uitgedrukt in de Ug-waarde. Hoe lager de Ug-waarde, hoe hoger de isolerende werking van het glas.

Hoog rendement isolatieglas wordt ook wel HR+ of HR++ genoemd. Hoog rendement isolerend dubbel glas heeft een veel betere warmte-isolatie dan standaard isolatieglas. Dit komt omdat op één zijde van het glas (in de spouw) een heel dunne coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld.

Hoe gaan wij aan het werk?

Het vervangen van enkel of oud dubbel glas voor hoog rendement isolatieglas zorgt niet alleen voor energiebesparing. Het zorgt ook voor meer wooncomfort en een stillere en veiligere woning.

Bij Boer Glas gaan wij specialistisch te werk. Daarom maken wij altijd eerst met u een afspraak om bij u langs te komen voor het inmeten en om de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan zullen wij u een offerte sturen. Zodra u akkoord bent met de offerte zullen wij met u een afspraak maken voor het plaatsen van het glas. Tijdens het vervangen van de beglazing worden eerst de glaslatten verwijderd. Vervolgens zal de oude beglazing verwijderd worden en het wordt het nieuwe glas geplaatst. uiteindelijk worden er weer nieuwe glaslatten geplaatst en wordt alles netjes afgewerkt.

Om te controleren of u subsidie kan krijgen voor het vervangen van oude beglazing voor hoog rendement isolatieglas kan u contact opnemen met uw gemeente.

Isolatieglas_2       Isolatieglas