Menu:
HR++ glas
Home > Isolatieglas > HR++ glas

Boer glas is de specialist op het gebied van isolatieglas.

Start vandaag nog met het verduurzamen van uw woning. Door het oude glas in uw woning te vervangen voor HR++ glas zal u direct al verschil merken in het comfort. 

Boer Glas is met al meer dan 50 jaar ervaring uw glasbedrijf voor het plaatsen van isolatieglas. Ook kunnen wij u persoonlijk adviseren over de verschillende soorten isolatieglas zoals bijvoorbeeld; HR++ glas, Triple-glas, monumentaal isolatieglas of geluidswerend isolatieglas.

Heeft u zelf al de maten van het glas? Vraag dan direct uw offerte aan!

 

Voordelen Hr++ glas

Uw woning kan al binnen 1 dag beter geïsoleerd zijn.

Het vervangen van de oude beglazing voor HR++ glas is een eenmalige investering die zich snel terug verdiend.

HR++ glas biedt meer comfort.

Wat is hr++ glas?

Isolerend dubbel glas bestaat uit twee glasbladen. Tussen die twee glasbladen zit een tussenruimte (spouw) die gevuld is met droge lucht.

Bij isolatieglas wordt het warmteverlies van de ruit uitgedrukt in de Ug-waarde. Hoe lager de Ug-waarde, hoe hoger de isolerende werking van het glas.

Hoog rendement isolatieglas wordt ook wel HR+ of HR++ genoemd. Hoog rendement isolerend dubbel glas heeft een veel betere warmte-isolatie dan standaard isolatieglas. Dit komt omdat op één zijde van het glas (in de spouw) een heel dunne coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Boer Glas gaan wij specialistisch te werk. Daarom maken wij altijd eerst met u een afspraak om bij u langs te komen voor het inmeten en om de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan zullen wij u een offerte sturen. Zodra u akkoord bent met de offerte zullen wij met u een afspraak maken voor het plaatsen van het glas. Tijdens het vervangen van de beglazing worden eerst de glaslatten verwijderd. Vervolgens zal de oude beglazing verwijderd worden en het wordt het nieuwe glas geplaatst. uiteindelijk worden er weer nieuwe glaslatten geplaatst en wordt alles netjes afgewerkt.

Subsidie

Profiteer van de nieuwe ISDE isolatiemaatregelen vanaf januari 2022. Het subsidiebedrag is namelijk verhoogd naar €53,- subsidie per m2. 

Benieuwd of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Neem dan contact op met ons of uw gemeente voor meer informatie.

Door ons

opgeleverde projecten

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben op het gebied van isolatieglas? Bekijk hier onder een aantal van de door ons opgeleverde projecten.

Deze tevreden
klanten ging u voor

Boer Glas heeft een team van professionele glaszetters die hun vak perfect verstaan. Geweldige service, echt vakwerk.

Jan Jansen

Benieuwd naar alle in's en out's van glas?

Boer Glas is met al meer dan 50 jaar ervaring specialist op het gebied van glas. Benieuwd naar alle mogelijk heden? Neem dan gerust contact met ons op!